Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Hoe het begon

Voor we aan de slag gingen als industriële groothandel waren we actief in machineconstructie en metaalbouw. In een kleine werkplaats in Menen voerden we sinds 1938 voornamelijk algemene herstellingswerken uit en bouwden we machines.

Wat we nu doen

Intussen verlegden we onze focus en zijn we als industriële groothandel gespecialiseerd in goederenbehandeling , hef- en hijssystemen en industriële verwarming. We zijn uitgegroeid tot technische handelsonderneming, gevestigd in Deinze.

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Wat u van Verhelle mag verwachten

  • Onze voorraad blijft steeds up-to-date.
  • De noden en wensen van de klant staan steeds centraal.
  • We zijn klantgericht, familiaal en begeleiden u van A tot Z.
  • Exclusief verdeler van topmerken als Hitachi, Arcotherm,…
  • Onze bekwame vaklui bieden een prima dienst na verkoop
  • Importeur, exporteur, verdeler, installateur & reparateur

Heeft u een vraag voor ons?

Begint u aan een groot project, wilt u een offerte vragen of heeft u uitleg nodig over onze producten?

Contacteer ons.